Nousuvahti hyvinvoinnin seuraamisessa.

Mitä aiemmin muutos hyvinvoinnissa huomataan, sitä nopeammin siihen voidaan reagoida.

Terveet urheilijat seuraavat aktiivisesti leposykettään. Heille sen kohoaminen omasta henkilökohtaisesta perustasosta on merkki mahdollisesta ylikunnosta ja kehote ottaa rauhallisemmin. Yhtälailla ikääntyneellä se on herkkä muutoksille hyvinvoinnissa ja sen nousu voi merkitä muutosta hyvinvoinnissa.

Leposyke hyvinvoinnin seurannassa

Leposykkeen nousu korreloi usein positiivisesti tulehdusmerkkien kanssa

Viime aikoina on laajalti tutkittu leposykkeen seurantaa ja sen reagoimista infektioon. Useat tieteelliset tutkimukset ovatkin raportoineet, että kohonnut leposyke korreloi positiivisesti elimistön yleisten tulehdusmerkkien kanssa, usein jo ennen fyysisten oireiden alkua. 

Huomaa muutokset ja reagoi aiemmin

Puutu aikaisemmin muutokseen hyvinvoinnissa

Ikäihmisillä myös esimerkiksi virtsatietulehdukset ovat melko yleisiä. Äkillisesti lisääntynyt yöaikainen wc-käyntien määrä voi olla merkki siitä. Nousuvahdin avulla lisääntynyt yöllisten vessakäyntien määrä voidaan huomata helpommin. 

Nousuvahti tekee nukkumisen aikaisen leposykkeen mittaamisen vaivattomaksi

Nousuvahdin avulla voit helposti seurata leposykettä

Koska Nousuvahti mittaa leposykettä joka yö, on mahdollista huomata, mikäli syke onkin yhtäkkiä normaalia korkeampi. Kun sykettä on mitattu jonkin aikaa, alkaa muodostumaan käsitys siitä, millä tasoilla leposyke yleensä on. Nousuvahdin käyttöliittymä tarjoaa tätä tarkoitusta varten myös pitkän aikavälin trendinäkymän.

 

Huomaathan että Nousuvahti on tarkoitettu ainoastaan hyvinvoinnin seurantaan. Sitä ei tule eikä voi käyttää sairauden ennustamiseen, diagnosointiin tai monitorointiin. Se ei ole rekisteröity lääkintälaite.

…tai soita numeroon 020 788 0870 niin kerromme lisää!