Jäikö jokin kaivertamaan?

Usein kysytyt kysymykset

Vastaamme toki mielellämme kaikkiin kysymyksiisi henkilökohtaisestikin, mutta katsothan ensin alla olevasta listasta, josko se ratkaisisi mieltäsi painavat kysymykset. Mikäli jokin jää vielä tämän jälkeen askarruttamaan, olethan meihin yhteydessä, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Yhteystiedot löydät täältä!

Nousuvahti on yksin asuvien ikäihmisten turvallisen kotiasumisen tueksi suunniteltu palvelu, jonka avulla omaiset voivat etäältäkin seurata, että yksin asuvalla on kaikki hyvin. Se seuraa vuoteesta poistumisia ja sykettä sekä hengitystä sängyssä oltaessa. Näin se tuottaa arvokasta tietoa sekä ikäihmisen hyvinvoinnista että rutiineista tai niissä tapahtuvista poikkeavuuksista. Omaisetkin voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että heidän rakkaalla mummillaan tai ukillaan ei ole mitään hätää.

Nousuvahdin on kehittänyt, laitteita valmistaa ja palvelua tuottaa Emfit Oy. Se on vuonna 1990 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys.  

Nousuvahti ei toimi, jos sen kanssa samassa sängyssä lepää lemmikki. Jos laitteen käyttäjä lähtee sängystä ja lemmikki jää siihen nukkumaan, ei Nousuvahti välttämättä tunnista sängystä poistumista, jolloin sen hälytykset eivät toimi.

Jos turvaranneke on todettu käyttäjälleen tarpeelliseksi, ei Nousuvahti voi sitä korvata. Nousuvahti kuitenkin voi täydentää turvaranneketta tarjoamillaan tiedoilla.

Nousuvahdin toimintaperiaate perustuu suomalaisen Emfit Oy:n omaan ballistokardiografia-anturiteknologiaan. Sen tietoliikenne toimii Internetin kautta, johon laite on yhteydessä joko WiFi tai mobiilidataverkon kautta. Dataa pääsee katsomaan nettisovelluksen kautta millä tahansa nettiselaimella varustetulla laitteella. Ilmoitukset ikäihmisen rutiineista poikkeamisesta toimitetaan sähköpostina tai Android-sovelluksen avulla. 

Henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä kerrotaan tarkemmin tietosuojaselosteessamme, jonka löydät täältä

…tai soita numeroon 020 788 0870 niin kerromme lisää!