Jäikö jokin kaivertamaan?

Usein kysytyt kysymykset

Vastaamme toki mielellämme kaikkiin kysymyksiisi henkilökohtaisestikin, mutta katsothan ensin alla olevasta listasta, josko se ratkaisisi mieltäsi painavat kysymykset. Mikäli jokin jää vielä tämän jälkeen askarruttamaan, olethan meihin yhteydessä, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Yhteystiedot löydät täältä!

Nousuvahti on yksin asuvien ikäihmisten turvallisen kotiasumisen tueksi suunniteltu palvelu, jonka avulla omaiset voivat etäältäkin seurata, että yksin asuvalla on kaikki hyvin. Se seuraa vuoteesta poistumisia ja sykettä sekä hengitystä sängyssä oltaessa. Näin se tuottaa arvokasta tietoa sekä ikäihmisen hyvinvoinnista että rutiineista tai niissä tapahtuvista poikkeavuuksista. Omaisetkin voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että heidän rakkaalla mummillaan tai ukillaan ei ole mitään hätää.

Palvelun aloitusmaksu on 129€ ja se sisältää yhden Nousuvahti®-laitteen; WiFi tai mobiilidata version tarpeen mukaan. Nousuvahdin tietoliikenne toimii Internet yhteyden kautta. Jos kohteessa ei ole käytössä WiFi yhteyttä, meillä on tarjota mobiiliverkon kautta sim-kortilla toimiva laite. Palvelumaksu on 19€ kuukaudessa käytettäessä WiFi-yhteydellä toimivaa laitetta ja 29€ kun käytetään mobiidataverkkoa käyttävää versiota. Hintaan kuuluu luonnollisesti kaikki datan käsittelyyn ja ilmoitusviesteihin liityvät pilvipalvelut ja Android-sovellus jos se tulee käyttöön. Hinnat sisältävät 24% ALV.

Nousuvahdin on kehittänyt, laitteita valmistaa ja palvelua tuottaa Emfit Oy. Se on vuonna 1990 perustettu suomalainen terveysteknologiayritys.  

Nousuvahti ei toimi, jos sen kanssa samassa sängyssä lepää lemmikki. Jos laitteen käyttäjä lähtee sängystä ja lemmikki jää siihen nukkumaan, ei Nousuvahti välttämättä tunnista sängystä poistumista, jolloin sen hälytykset eivät toimi.

Jos turvaranneke on todettu käyttäjälleen tarpeelliseksi, ei Nousuvahti voi sitä korvata. Nousuvahti kuitenkin voi täydentää turvaranneketta tarjoamillaan tiedoilla.

Nousuvahdin toimintaperiaate perustuu suomalaisen Emfit Oy:n omaan ballistokardiografia-anturiteknologiaan. Sen tietoliikenne toimii Internetin kautta, johon laite on yhteydessä joko WiFi tai mobiilidataverkon kautta. Dataa pääsee katsomaan nettisovelluksen kautta millä tahansa nettiselaimella varustetulla laitteella. Ilmoitukset ikäihmisen rutiineista poikkeamisesta toimitetaan sähköpostina tai Android-sovelluksen avulla. 

Henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä kerrotaan tarkemmin tietosuojaselosteessamme, jonka löydät täältä

…tai soita numeroon 020 788 0870 niin kerromme lisää!

Vieritä ylös