Aira Samulin pitää tärkeimpänä, että hän voi asua turvallisesti omassa kodissaan.

Nousuvahdin avulla hän kokee, että hänestä pidetään huolta vaikka Kiti tai lähiomaiset eivät olisikaan paikalla.

Aira Samulin haluaa mielenrauhaa myös pojantyttärelleen Kitille.

Aira Samulin on käyttänyt Nousuvahtia jo seitsemän vuoden ajan. Suurin tarve palvelulle syntyi alun perin hänen pojantyttärensä Kitin asuessa eri paikkakunnalla. Aira asui yksin ja Kiti halusi varmuuden siitä, että Airalla on kotona kaikki hyvin ja että hän pystyi nähdä Airan liikkeitä sekä nukkumista, jopa  reaaliajassa. Airalle tärkein asia on ollut se, että hän voi asua kotona, turvallisesti. Hän kokee, että hänestä pidetään huolta, vaikka Kiti tai lähiomaiset eivät olisikaan paikalla. Airalla on turvallinen olo aina nukkumaan mennessä sekä herätessään, sillä hän tietää Kitin seuraavan häntä, hänen untaan ja heräämistään. Tällöin Kitinkään ei tarvitse huolestua, vaikka Aira ei vastaisikaan hänen puheluunsa, sillä hän kuitenkin näkee heti, kuinka Aira on päässyt nukkumaan ja koska hän on herännyt.

”Näen välittömästi miten Aira nukkuu ja onko hän poistunut sängystä. Huoleni lähtee välittömästi, vaikka en ole kuullut hänestä aamulla, mutta näen, että hän vain nukkuu pidempään tänään”, kertoo Kiti. ”Suosittelen Nousuvahtia, sillä se vie turhat huolet pois näyttämällä reaaliaikaisen tiedon Airan nukkumisesta sekä vuoteesta poistumisesta. Kun tiedän Airan nukkuvan, voin keskittyä muihin asioihin. Laitteen käyttö on silmiä avaavaa ja opin näkemään unen ja leposykkeen lisäksi elämää Airan näkökulmasta ja hänen rutiineistaan. Mikäli näen poikkeavuutta, voimme keskustella ja tarvittaessa lähettää Airan lääkärille tutkimuksiin.”

"Huoleni lähtee välittömästi, vaikka en ole kuullut hänestä aamulla, mutta näen, että hän vain nukkuu pidempään tänään."

Kiti Samulin

Nousuvahti on helppokäyttöinen, patjan alle laitettava huomaamaton anturi. Laite ei aiheuta stressiä eikä Airan ei tarvitse itse huolehtia laitteesta, sen käytöstä tai unohtaako laitteen päälle tai pois päältä. Kiti näkee, mikäli Aira on poistunut sängystä yön aikana, joten myös Airalle tulee turvallinen tunne. Kiti saa tarvittaessa viestin, mikäli Aira ei palaa takaisin sänkyyn ja tällöin hän tietää Airan liikkeistä. Mikäli jotain poikkeavaa tapahtuu, hän voi soittaa apua.

”Opin mummon tavoille nopeasti. Seuraan hänen leposykettä, nukkumisen rutiineja ja näen etäältä, miten hän voi, onko hän levännyt ja onko poistunut tai palannut sänkyyn normaalisti. Huoli on poissa, kun voin vaikka keskellä yötä tarkistaa nukkuuko mummo. Näen myös heti, onko hän poistunut sängystä, jolloin saan tiedon ja mielenrauhan ilman turhia puhelinsoittoja. Mikäli näyttää että jotain on vialla – hän on poistunut sängystä palaamatta sinne normaalisti eikä vastaa puhelimeen, voin soittaa naapurin tai veljeni käymään paikalla.”

…tai soita meille 020 788 0870 niin kerromme lisää!

Huomaathan että Nousuvahti on tarkoitettu ainoastaan hyvinvoinnin seurantaan. Sitä ei tule eikä voi käyttää sairauden ennustamiseen, diagnosointiin tai monitorointiin. Se ei ole rekisteröity lääkintälaite.