Nousuvahti® hoivakodeille

Miten Nousuvahti voi vähentää työtaakkaa, kaatumisia ja vaeltamisia?

Emfit ilmoitukset käyttöjärjestelmä

Ilmoitukset suoraan
hoitajan puhelimeen

Reaaliaikainen tilannenäkymä

Emfit & käyttöliittymä

Miten Nousuvahti toimii?

Nousuvahti-anturi asennetaan vuoteeseen patjan alle. Se toimii lähettämällä dataa reaaliaikaisesti WiFi- tai mobiilidataverkon kautta ”pilveen”, josta puskuilmoitukset tulevat hoitajille.

Integroituminen hoitajakutsujärjestelmiin?

Tänä päivänä Android*-puhelin on alusta, jonka ansiosta integraatiota  hoitajakutsujärjestelmien kanssa ei enää tarvita. Android-puhelimeen asennetaan Nousuvahti-sovellus, joka välittää puskuilmoitukset hoitajalle reaaliaikaisesti. Ilmoitukset tuntuvat värinänä, kuuluvat äänenä ja näkyvät lukitullakin näytöllä.

Paljonko Nousuvahti maksaa?

Aloitusmaksu sisältäen laitteen on 129€; palvelumaksu alkaen 19€/kk (hinnat per vuode, sis. ALV 24%).

Kiinnostuitko?
Kokeile nyt ilmaiseksi 3 kk ajan!

tai soita numeroon 020 788 0870 niin kerromme lisää!

Nousuvahdin® käyttötarkoitus on ikääntyneen vuoteessa olon, siitä poistumisten ja palaamisten seuranta, sekä kerätä tietoa levon aikaisesta sykkeestä, hengityksestä ja liikehdinnästä hänen hyvinvointinsa seuraamiseksi. Valmistaja ei ole tarkoittanut näitä edellä mainittuja ominaisuuksia käytettäväksi minkään sairauden, vamman tai vajavuuden määrittämiseen (diagnosointiin) tai tarkkailuun eikä fysiologisten prosessien tutkimiseen. Näin ollen valmistaja katsoo, ettei tuote ja palvelinohjelmisto näiden kyseisten ominaisuuksien puolesta ole Euroopan unionin lääkinnällisten laitteiden asetuksen (MDR) alainen.

Vieritä ylös